En framtid jag?

Skulle du det?
Det enda som värmer mig i kylan är de varma sommarvindarna mot min frusna kropp.


Örebro

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?


Imorgon bär det av till Örebro, för en arbetsintervju. Nervositeten kryper sakta på.

Igår var 3/4 av F4 på Håkan Hellström och Magnus Uggla, galet roligt. Trubaduren, Brännö Serenad, första gången och 13 var helt klart bäst!


Vem är du och vad vill du...

Med detta arbete?

Pommes, måste förbereda mig tills på måndag, jag kommer att vara jättenervös. 

Igår var vi här hemma som vanligt, köpte lite för mycket chips, som tog slut lite för snabbt. Vi tittade även på förhäxad som vanligt, känns som vi har kollat i tre veckor och inte kommer någonstans. Nu har vi bara 7½ säsonger kvar.
Livet ser annars ut som vanligt, lite lättare bara och mer förnedrande än innan. Vi är ett bra gäng i allafall. (Hihi, vi är ett gäng!) Vem splittrar det först? 


 

Sosse for the win.

Dagens I-land: Fan vad jobbigt att vara bakis.

Ja, en av de abslout värsta dagarna i mitt liv, men också kul.
Ska på arbetsintervju i Örebro på måndag! :) Kalasglad över det.
Betyder det här att jag är sosse i själen? Förmodligen!

En framtid

Don´t you understand? I already have a plan, waiting for my new life to begin!
Vem vet vad jag gör om två månader?

Jobba, jobba, jobba!


Göteborg2

Sitter i min systers lägenhet i Götet, My ochMia sover och jag vill så gärn väcka dom på något elakt sätt, men då kommer det antagligen att vara dålig stämmning resten av dagen. Så jg hr besämt mig just nu för att låta dem självvakna. (Milk was a bad choice.) 

Var på Liseberg igår, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, så jag gick två gånger på Evert Taubes Värld, vilket var lagom läskigt för mig och det snurrade ingenting. Dessutom så var det asbra!

Nej, nu ska jag väcka dom. Spelar något på youtube? Håkan Hellström, dom hatar honom dessutom så är vi ju i Göteborg.


THERESIA HÖR AV DIG, JAG VET ATT DET KOMMER ATT TA EN MÅNAD KANSKE TVÅ! HÖR AV DIG! Määh.

Göteborg

Jag hatar dig, älskar dig. Fan, du har förstört min hjärna så mycket. Hur kunde du göra så? Du av alla människor, Men du verkar glad nu. Du var väl glad redan då. Jag blev en L. Jag hatar dig! Jag avskyr dig så mycket.  Länge sedan nu! Så mycket har förändrats, det är därför jag är så förbluffad över att jag fortfarande kommer att tänka på dig. Well, som ordspråket säger " gammal kärlek rostar aldrig."

Det enda jag gör är att jobba, dricka och sova. Som Theresia sa  " du klarar inte ens av att se en hel film"! Nej, ta mig fan jag somnar på direkten. Jag är väl trött lite för trött för mitt eget bästa skulle jag tro.

Imorgon ska jag på semester och lägga nät. Jag och Myziz och mizizizzzz åker till Göteborg. Ses en annan dag. Jag kommer tillbaka, det gör jag alltid. Och då ska jag riva hela Östergötland!


Ensamhet, dumhet

Jag är inte ensam. Men ändå så sitter jag här ensam en torsdagkväll klockan 01.40 medans mina vänner är i huset bredvid och partajar. Jag har valt det här, det har jag nog.
Jag vill gå tillbaka cirka 1½ månad i tiden, då var det kul. Nu är jag mestadels bitter. Bitter över inget, bitter över livet. Min självdistans är borta, mitt självfötroende just nu på noll + att jag blev kallad Janis Joplin idag pågrundav min röst. Janis var ingen vacker kvinna. jag har klippt mig och jag har min kvnnlighet kvar.
Jobba imorgon, jobba på lördag, jobba på söndag. Jag jobbar för mycket och idag har jag inte fått min lön. Jag vill dansa bal igen, då var jag snygg! Snygg som aldrig förr. Det var en bra kväll, en kväll som fortfarande är halvdefus och halvhemlig. Ibland tycker jag om hemligheter. Jag har en hemlighet för dom i huset bredvid. Bal helt enkelt!